[lang_en]Queensday[/lang_en][lang_nl]Koninginnedag[/lang_nl]

[lang_en]Today it’s Queensday in the Netherlands, we celebrate the birth of our Queen’s mother (Queen Juliana), our Queen decided to keep the day as the day to celebrate her birthday as well. During this day you can do a lot in the Netherlands, there are parties all over, there are the freemarkets where you can buy “stuff” :) and a lot of other things ofcourse.

Most people raise their flag in order to celebrate this day. Our vlag is also waving in the wind today. Enjoy![/lang_en]

[lang_nl]Vandaag is het koninginnedag in Nederland. We vieren de verjaardag van onze koninginmoeder (Koningin Juliana) en onze Koningin heeft besloten deze dag aan te houden om haar eigen verjaardag ook te vieren. Op deze dag kun je allerlei activiteiten en festiviteiten bezoeken, en natuurlijk zijn er de vrije markten waar je allerlei “dingetjes” kunt kopen, en natuurlijk nog zoveel andere dingen.

Vandaag hijsen de meeste mensen ook hun vlag (als ze die hebben) om de dag te vieren. Onze eigen vlag hangt vandaag ook op en wappert in de wind. Veel plezier![/lang_nl]

Koninklijke_Vlag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>