The FreeBSD Dutch Documentation Project

[lang_en]The project is doing rather well recently. Mostly that is because Rene had done a lot of work (and Wouter also started joining us) on translating and updating the current versions. I am running a little behind on his updates because of busy days, which seems to happen more often. So I decided to take the opportunity and request a commit bit for Rene. The Documentation team reported that they had received the request so far, but no progress had been yet there. Hopefully they will agree with the bit so that I have a bit more time and options to work on different things.

Will keep you posted about this![/lang_en]

[lang_nl]Het project loopt redelijk goed de laatste tijd. Dat komt met name door de inzet van Rene welke een grote hoeveelheid werkt heeft gedaan de laatste tijd (en Wouter die ook helpt) door het vertalen en updaten van de huidige versies. Ik loop iets achter in het controleren en importeren van alles, doordat het een drukke tijd is geweest, wat de laatste tijd wel vaker gebeurd. Dus ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om Rene voor te stellen als nieuwe committer. Het Doceng@ team heeft inmiddels aangegeven dat de mail ontvangen is, maar verdere info ontbreekt tot heden. Hopelijk gaan ze accoord met het voorstel; zodat ik ook wat meer tijd heb om andere zaken te regelen.

Ik houd jullie op de hoogte![/lang_nl]

2 thoughts on “The FreeBSD Dutch Documentation Project”

  1. Ook nog niks gehoord van doceng. Volgens de regels in new-account moeten ze binnen een week zeggen of ze het verzoek inwilligen:


    You will get ACK after the message is seen, and core@, doceng@ and portmgr@ will give you a response in <= 7 days. For them, timeout is set at 7 days. If voting finishes earlier then the nominator/nominee are informed earlier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>