[lang_en]Testing WordPress 2.7[/lang_en][lang_nl]Testen van WordPress 2.7[/lang_nl]

[lang_en]After a recent announcement I was testing WordPress 2.7 which looks very cool so far. I used the same method as I am using now for my current blog on a different URL and all things appear to be working still (except a few plugins here and there, but they need to be updated I think). The new layout looks very neat although I prefer my Leopard admin skin instead :)

Tom also looked around on the new pages and he was also impressed as far as I could tell. I will be testing it a bit more in the foreseeable future to see what we can do with it :) so far Kuddo’s to the WordPress team![/lang_en]

[lang_nl]Na een recente melding ben ik WordPress 2.7 gaan testen welke er tot heden best gaaf uit ziet! Ik gebruik dezelfde opzet als ik nu doe voor mijn huidige blog op een andere URL en alles lijkt gewoon netjes te werken (op een paar plugins na die nog geupdate moeten worden denk ik zo); de nieuwe layout ziet er erg leuk uit ook al geef ik de voorkeur aan mijn leopard admin skin :)

Tom heeft ook een kijkje genomen op de nieuwe pagina’s en die was volgens mij ook wel onder de indruk, binnenkort nog een beetje meer testen om te zien wat we er nu precies mee kunnen. Tot heden alle lof voor het wordpress team![/lang_nl]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>