[lang_en]FreeBSD Ports Tree Unfrozen[/lang_en][lang_nl]FreeBSD Ports Tree vrijgegeven[/lang_nl]

[lang_en]Today the Port management team released the FreeBSD Ports Tree. The Tree is still in a Slush state (no sweeping changes) like the Documentation Tree has, but the tagging for the release is done. Currently the cluster is building the required packages that will be accompanied on the -RELEASE distributions. The next major things is the build of the -RELEASE-CANDIDATE’s which could start any moment ( I am not aware of the most recent planning for them, I will post more info when I know them)[/lang_en]

[lang_nl]Vandaag heeft het FreeBSD Ports management team de FreeBSD Ports Tree vrijgegeven. De Tree is nog wel in een “rustige” status (Waarin geen grote wijzigingen mogen worden aangebracht) net als de Documentatie Tree dat heeft, maar het zogeheten Taggen van de Tree is gedaan. Het cluster wordt nu ingezet om de packages die op de RELEASE versies komen klaar te stomen, zodat deze op tijd meegeleverd kunnen worden. De volgende grote stap is het bouwen van de -RELEASE-CANDIDATE’s, wat elk moment kan gaan gebeuren (Ik ben niet op de hoogte van de meest recente planning hiervoor, zodra ik meer weet post ik de noodzakelijke informatie)[/lang_nl]

One thought on “[lang_en]FreeBSD Ports Tree Unfrozen[/lang_en][lang_nl]FreeBSD Ports Tree vrijgegeven[/lang_nl]”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>