[lang_en]PF statistics script updated (MRTG)[/lang_en][lang_nl]PF statistieken script geupdate[/lang_nl]

[lang_en]I Just released version 2.0 of the script pf-to-mrtg.pl. I was bored with the old script and it annoyed me that it looked so darned ugly. I rewrote it to match some more current scripts that I use, better options handling, better usage instructions, better usage of the options and information (we might be able to use the information multiple times without using pfctl -si multiple times itself). This also prepares for a potential cacti alike script. Check it out :)[/lang_en]

[lang_nl]Zojuist heb ik versie 2.0 van het script pf-to-mrtg.pl vrijgegeven. Ik was uitgekeken op het oude script, en het “irriteerde” me dat het zo lelijk eruit zag ;). Ik heb het herschreven om wat recentere opties die ik gebruik in te voegen zodat we betere opties kunnen verwerken, betere instructies, op de toekomst voorbereid, als er meerdere bronnen van informatie uit het script gehaald moet worden (zodat bv een cacti-achtige oplossing mogelijk wordt). Bekijk het eens! :-)[/lang_nl]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>